Bijuterii Guess cu pret redus!

cercei Guess cu cristale Swarowski

Dacă vă plac bijuteriile marca Guess, aici găsiți câteva modele de cercei Guess și coliere Guess cu preț redus:

Cerceii Guess – Love sunt  din oțel inoxidabil și sunt placați cu rodiu. Cerceii sunt decorați cu pietre Zirconia și au o dimensiune de 18 mm.

Cercei Guess - Love

Cerceii Guess – Heart Drop sunt din metal placat cu rodiu. Cerceii sunt accesorizați cu pietre Zirconia, au o dimensiune de 1,9 cm și sunt personalizați cu numele brandului.

Guess - Cercei Heart Drop

Cerceii sunt din metal placat cu rodiu și au o dimensiune de 3,5 cm. Cerceii sunt accesorizați cu cristale Swarowski și sunt personalizați cu numele brandului.

cercei Guess cu cristale Swarowski

Colierul Guess – Triangle Station este din metal placat cu rodiu, cu pandativ. Colierul se închide cu sistem tip lobster. Lungimea colierului este de aprox. 46 cm.

Colier Guess - Triangle Station

Colierul Guess Love Station este din metal placat cu rodiu. Colierul are un pandativ accesorizat cu pietricele. Colierul se închide cu sistem tip lobster. Lungimea colierului este de aprox. 46 cm.

Guess - colier Love Station

Colierul Guess 3D este din metal placat cu rodiu și are un pandativ accesorizat cu pietre. Colierul se închide cu sistem tip lobster. Lungimea colierului este de aprox. 46 cm.

Colier Guess 3D

Click aici pentru a vedea întreaga colecție de bijuterii Guess cu preț redus!

*acest articol conține link-uri afiliate!

Distribuie mai departe: